Kids Concept Keukentje

Gepubliceerd op 16 september 2018 00:00

Super cute!

 

'Een lief, hip en super handig keukentje'.

Dit was het eerste wat in mij opkwam toen het keukentje binnenkwam. Mooie neutrale kleuren en een compact model, waardoor je het overal kunt neerzetten. Wat ook ideaal is? Dit keukentje is inklapbaar en dus overal mee naar toe te nemen. 

 

 

 

 

Het keukentje wordt kant en klaar geleverd en dit keer hoefden we niets zelf in elkaar te zetten. Het keukentje klap je makkelijk uit door de knoppen aan de draaien en het uit te klappen. De knoppen even weer vast draaien en 'tadaaaa' het keukentje staat!

Samen met ons dochtertje Loïs (6) en zoontje Tim (2) hebben we alles uitgepakt en bekeken. 

Wat een leuke spulletjes zitten erbij en wat is het leuk uitgevoerd: kookpan, koekenpan, lepel, spatel en een peper- en zoutvaatje. Alles in mooie neutrale, hippe kleurtjes. Meteen beginnen ze al lekker te spelen met het keukentje.

 

 

 

Accessoires

 

Wat een schattige spulletjes zitten erbij: twee pannetjes: een wit kookpannetje met een deksel en een grijs koekenpannetje. Beide pannetjes hebben mooie handvaten in houtkleur. Keukenhulpjes: wat zijn deze keukenhulpjes super schattig en zo mooi! Een lepel, ook in de mooie houtkleur met een grijze steel en een spatel met een witte steel. Peper- en zoutvaatje: beide lieve kleine vaatjes die helemaal bij het keukentje passen en je kunt ze mooi op het plankje zetten. Het pepervaatje is grijs en het zoutvaatje wit.  

 

Lekker spelen

 

Tijd om lekker met het keukentje te gaan spelen. Het krijgt meteen een mooie plek in het speelplekje van de kindjes en ze gaan eens goed ontdekken wat je er allemaal mee kunt doen. De draaiknopjes maken geluid en dat vindt vooral Tim erg leuk, die blijft maar aan de knopjes draaien. Het kraantje kun je bewegen en ook aan deze knopjes kun je draaien. Het wasbakje is een soort matte spiegel en daardoor lijkt het net echt. Ook zit er een klokje op en deze wijzers kun je verzetten. Alles wordt uitgeprobeerd en meteen zitten ze beide helemaal in hun rol. Pannetjes worden gevuld met penne en ze roeren met de spatel en de lepel in de pannetjes. Ze zijn erg enthousiast, spelen met een keukentje blijft super leuk!

 

aanrader?

 

Zeker weten! Wij zijn thuis helemaal fan van dit keukentje. Ik heb weer wat plus- en minpunten op een rij gezet:

 

Pluspunten:

 

- design

- accessoires 

- draaiknopjes

- compact

- inklapbaar

- stevig

 

Minpunten:

 

- formaat

- leeftijdsgebonden

 

Al met al een super leuk keukentje. Doordat het klein is, meer geschikt voor jonge kindjes. Een tijdloos, super mooi uitgevoerd keukentje. Het is natuurlijk heel handig dat het ingeklapt kan worden. Daarom ook geschikt voor mensen die weinig ruimte hebben of of om mee te nemen!

 

Onder andere verkrijgbaar bij www.grasonderjevoeten.nl & www.echtvanhout.nl 

 

Prijs: rond de 65 euro

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.