Blog: Jouéco Houten keuken

Gepubliceerd op 10 maart 2018 13:26

Wauw!

 

Toen ik het plaatje van het keukentje zag was ik meteen verliefd. Wat een schattig keukentje en wat een mooie neutrale vormgeving. Samen met mijn dochtertje zaten we de dag dat het keukentje zou komen vol spanning te wachten. Daar kwam de bezorger en samen hebben we het pakket uitgepakt. Oei, veel onderdelen, dat zou nog een flinke klus worden. Al met al viel het erg mee!

Mijn dochtertje hielp enthousiast mee met alles sorteren. Het fornuisje had ze er al snel uitgepikt, iets met een knopje, geluid en licht, dat viel meteen in de smaak.

Het keukentje is vrij simpel in elkaar te zetten en we hadden het dan ook in een klein half uurtje kant en klaar staan. Mijn dochtertje vond het helemaal leuk om het keukentje in te gaan richten, want er zitten wat leuke spulletjes bij: peper & zout vaatjes, twee pannetjes, pannenlapje en 3 keukenhulpjes. Het is een klein schattig keukentje, welke denk ik veel speelplezier gaat opleveren.

 

Accessoires 

 

Bij het keukentje zitten dus wat leuke accessoires, helemaal in de stijl van het keukentje. Er zijn drie keukenhulpjes, alle drie hebben ze een touwtje waardoor je ze leuk boven het fornuisje kan hangen. Ook het peper- en zoutvaatje zijn super schattig, twee lieve potjes, die ook nog geluid kunnen maken, ons mannetje vindt het geweldig om er lekker mee te schudden. Het klokje kan je ook echt verzetten, de wijzertje zitten los. Verder zijn er nog 2 pannetjes een kookpannetje en een koekenpannetje. Tenslotte is er nog een klein pannenlapje rood met wit. 

 

Spelen

De kindjes vinden het super leuk dat ze nu een keukentje hebben om mee te spelen. Beide spelen ze er heel anders mee, ons meisje draait aan de knopjes van de kraan en de oven, is alles echt aan het ontdekken. Ons mannetje kijkt waar het meeste geluid mee te maken is, pollepel in de pan, of oh... het wasbakje maakt ook lekker herrie als je er met een lepel in roert. Het fornuisje, die je met een knopje aan kan zetten, is ook zeker favoriet. Als je op het knopje drukt, dan maakt het geluid (een soort wasbak die leeg loopt) en ook gaat het fornuisje rood gloeien.

 

aanrader?

 

Het is een erg leuk keukentje en ik kan het zeker aanbevelen. Ik heb wat plus- en min punten op een rij gezet.

 

Pluspunten

 

- erg leuk design

- leuke accessoires

- knopjes die gedraaid kunnen worden

- geluidjes van peper- en zoutvaatje en fornuisje

- compact

 

Minpunten

 

- het keukentje is klein, perfect voor ons mannetje van 1,5 maar voor ons meisje van 6 vrij klein

- er zitten onderdelen bij die niet veel kunnen hebben, vrij kwetsbaar - haakjes voor de keukenhulpjes en pannenlapje

 

Al met al vind ik het zeker een aanrader, een erg leuk keukentje! De kindjes kunnen er uren mee spelen en zelf vinden we allebei het keukentje ook een mooi item in de kamer. 

 

Onder andere verkrijgbaar bij www.bol.com & www.eerlijk-speelgoed.nl

 

Prijzen variëren van 65-90 euro online.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.