Kids Concept Hobbel Mammoet

Gepubliceerd op 2 januari 2019 14:42

Aaaaaaah, zo lief!

 

Dat was onze eerste reactie toen we deze gave hobbel mammoet binnen kregen. Mooie kleur, niet te groot en een echte eyecatcher in de woonkamer.

 

In elkaar zetten

 

Zoals altijd staan Loïs en Tim te popelen om de grote doos uit te pakken. We pakken de doos samen uit en wat ziet het er meteen al leuk uit. De mammoet ziet er super cute uit en we hoeven bijna niets in elkaar te zetten. Alleen de onderkant moeten we zelf bevestigen, zodat de mammoet straks ook echt kan schommelen. Het valt nog niet mee, het meegeleverde 'gereedschap' gaat wel erg zwaar en daarom pak ik al snel onze accuboormachine erbij. Goede beslissing genomen, want de schroeven zitten er nu zo in. Even omdraaien en 'whop' de mammoet is klaar voor gebruik. 

 

Welkom Mambo!

 

De mammoet krijgt al snel een naam van Loïs: Mambo. Ik krijg meteen het gevoel dat de kindjes hier heel veel plezier mee gaan hebben. Ze zijn de hele dag niet weg te slaan bij hun nieuwe vriendje. De mammoet wordt een soort huisdier en ze hebben hele gesprekken tegen Mambo. Hij krijgt een touw om en wordt bereden alsof het een paard is. Ze passen er nog net samen op en dat is natuurlijk wel extra leuk! Gewoon lekker knuffelen, even hangen of lekker hobbelen, ze genieten volop.

 

Hoge cutie factor

 

De mammoet is erg mooi gemaakt. Houten handvatten en houten onderstel. De vacht van de mammoet is heerlijk fluffy. Schattige kleine oogjes en de 'kuif' van touw is ook erg leuk bedacht. Slagtanden, oren en een schattig staartje, deze mammoet mag gerust middenin de kamer staan!

 

Aanrader?

 

100%! Wij houden niet alle producten waar ik over blog, maar dit is zeker een blijvertje. Een niet al te groot hobbeldier en deze ziet er ook nog eens super mooi uit. Wat mij betreft daarom zeker een aanrader!

 

Pluspunten:

 

Design

- Compact

- Kleuren

- Veel speelmogelijkheden

- Mooie materialen

 

Minpunten:

 

- Prijs

- Tot beperkte leeftijd i.v.m. formaat

 

Al met al, voor ons allemaal een dikke voldoende voor deze leuke hobbel mammoet!

 

Onder andere verkrijgbaar bij www.kidsdeco.nl voor € 142,95

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.